OBD GLOBAL, posredovanje, zastopanje in trgovina

Sebastijan Žižek S.P.

Strma pot 11

2230 Lenart

 
Tel.: (+386)30 655-133
 E -mail: info@obdglobal.net

Davčna številka: SI78338395
Matična številka podjetja: 3601331000 
Transakcijski račun podjetja št: SI56 0410-2011-3359-619 pri Nova KBM d.d.  
 

Naročila lahko oddate preko spletne trgovine 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Na telefon smo dosegljivi   vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 16. uro.

 

 

Spletna trgovina Launch Slovenija je last podjetja OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini LAUNCH Slovenija, so last podjetja OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p.


Omejitev odgovornosti


Vse informacije in gradiva na strani LAUNCH Slovenija, so informativne narave. Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., se bo trudilo za optimalno  delovanje spletne trgovine Emmi-nail Slovenija, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran na lastno odgovornost. Niti podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na strani Emmi-nail Slovenija ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., ne more biti odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne trgovine Emmi-nail Slovenija.


Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., lahko spletno stran spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.


Omejitev uporabe informacij in gradiv


Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na strani LAUNCH Slovenija ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z LAUNCH Slovenija. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p., za vse primere izključena.


To pravno obvestilo lahko podjetje OBD GLOBAL, Sebastijan Žižek s.p. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.


Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.


Domov.Domov.