LAUNCH CRP 919E

LAUNCH CRP 919E

 

Novi model 2023, ki  zahtevnim uporabnikom

nadomešča model CRP MOT 

Več podatkov


599,02 € .

Dodaj na moj seznam želja

Zakaj je LAUNCH CRP919E prva in najboljša izbira? Kakšno prednost ima funkcija?

Prvi razlog:

LAUNCH CRP919E podpira protokola CANFD in DOIP, lahko podpira več novih avtomobilov.

S protokolom CANFD lahko za GM po letu 2020 (podroben seznam avtomobilov je v naslednjem opisu)
S protokolom DOIP lahko za nov avto LANDROVER, za nov avto JAGUAR, za nov avto BMW, za nov avto Mecedes benz itd.

CRP919E je edini, ki podpira ta dva protokola v istem skenerju vzvoda (drugih ne podpira nihče)

Drugi razlog:

ZAGON CRP919E 2022.10 Nova različica podpira ECU kodiranje + dvosmerno krmiljenje (aktivni test) Funkcija, so brezplačne Funkcija za vse avtomobile, lahko prihranite toliko denarja za to funkcijo (drugi skener se mora naročiti na funkcijo, potrebuje približno 49,95 USD/ proizvajalec avtomobilov)Dvosmerni nadzor (aktivni preizkus) je zmogljiva funkcija, ki lahko preizkusi, ali je aktuator normalen ali ne, na primer preizkus EVAP, vklop/izklop sklopke klimatske naprave, vbrizgalniki goriva, kolesarski motor črpalke ABS, okna, vrata, sončna streha, itd

Dvofunkcijski skener OBD2 je standardna izbira v delavnici/avtomehanični delavnici, ki lahko znatno skrajša diagnostični čas mehanika, prav tako lahko pomaga domačim mojstrom pri lažjem odkrivanju napak.

Tretji razlog:

LAUNCH CRP919E Podpira 31 funkcij ponastavitve, edini podpira toliko funkcij ponastavitve, ostali podpirajo največ 28 funkcij ponastavitve.

Četrti razlog:

LAUNCH CRP919E ima doživljenjsko brezplačno za vse funkcijo diagnosticiranja sistema, funkcijo OBD2 in funkcijo 26 ponastavitve, funkcije lahko brezplačno uporabljate kadar koli.

je z 2-letno brezplačno posodobitvijo (v vrednosti 200 EUR), vendar lahko še vedno uporabljate brezplačne funkcije, ne bodo izginile, ne skrbite. Čeprav želite posodobitev, je tudi zelo ugodna.

Skratka, ne glede na to, ali ste lastnik avtomobila ali avtomehanična delavnica, vam priporočam LAUNCH CRP919E!

LAUNCH CRP919E Podpira protokola CANFD in DIOP .

CANFD:

je edini izdelek v tem cenovnem razredu, ki je združljiv s protokolom CAN-FD in podpira najnovejše Za vozila GM, izdelana po letu 2020. Sprejema napredne algoritme CRC za prilagoditev več podatkov od 8 do 64 bajtov v okviru CAN, ki deluje hitreje kot druge izdelke in zmanjša tveganje neodkritih napak za močno izboljšanje uporabniške izkušnje.

Podpore za Chevrolet Onix 2020-2021 leto
Podpira za Chevrolet Tracker 2020 leto
Podpore za Chevrolet Suburban 2021 leto
Podpira za Chevrolet Tahoe 2021 leto
Podpore za Buick
Podpore za Cadillac Escalade 2021 leto
Podpore za Cadillac Escalade 2021 leto
Podpira za GMC Yukon 2021 leto
Podpira za GMC Yukon XL 2021 leto
Podpira za Holden
Podpore za DAEWOO
Podpira za Alpheon
Podpora za Ravon
Podpore za Pontiac
Podpore za Saturn
Podpore za Hummer

DoIP:

Z Diagnostiko prek DoIP se diagnostika, uvedena prek UDS, uporablja prek TCP/IP in Ethernet. To omogoča veliko višje hitrosti prenosa podatkov kot pri CAN. Zaradi tega LAUNCH CRP909X prihrani čas in stroške v primeru kompleksnih diagnostičnih nalog in bliskovnih aplikacij. Združljivo z BMW (šasija F&G), modeli Volvo (2018 kasneje), modeli Land Rover & Jaguar (2017 pozneje).

ZAGON CRP919E zdaj podpira 29 funkcij ponastavitve, več kot 3 funkcije ponastavitve kot CRP909E, dodane so funkcije EGR Reset, HVOLBAT Reset in Reset ENGPBM.

(Opomba: to je seznam avtomobilov, ki ga podpirata CANFD in DIOP, CRP919E podpira tudi druge avtomobile, več kot približno 100+ znamk, na primer za bmw, za vw, za ford itd. V naslednjem opisu je podroben seznam avtomobilov, lahko preveri.

LAUNCH X431 CRP919E Podpora za diagnostiko celotnega sistema avtomobila

Celotni sistemi avtomobila, vključno s pogonskim sistemom, sistemom podvozja, sistemom karoserije, električnim sistemom:

1.PCM (pogonski sistem): motor, menjalnik, razdelilno ohišje, elektronika električnega stroja, črpalka za gorivo, menjalnik in več ...

2. Sistem šasije: elektronika za upravljanje akumulatorja, krmiljenje, integrirano upravljanje šasije, nadzor tlaka v pnevmatikah, aktivni tempomat, zavorni sistem, vzmetenje, TPMS in več ...

3.BCM (karoserijski sistem): zračna blazina SRS, kamera, avdio radio, prehod, armaturna plošča, senzorji za dež, vmesniški modul za polnjenje, pomoč pri parkiranju, krmilna enota za napajanje, ohišje na dotik, luč, sistem polnjenja baterije, zaslon navzgor, nadzor brisanja Sistem, streha, motorni sistem sedežev in vrat, blokada motorja, sistem ABS ESP, klimatska naprava. Električna okna, telefon in več ...

4.Električni sistem: Vključno s centraliziranim nadzornim sistemom za motor in prenos moči, vgrajenim nadzornim in varnostnim sistemom šasije, elektronskim sistemom inteligentnega telesa, komunikacijskim in informacijskim/zabavnim sistemom.

Podpira podrobno funkcijo:

--preberite kode napak: preberite in dekodirajte kode DTC, da ugotovite, kje je lokacija napake;
--počistite kode napak: izbrišite DTC, da izklopite MIL po popravilu;
--pridobi podatke o ecu: omogoča priklic podatkov o vozilu;
--Graf toka podatkov v živo: oglejte si tok dinamičnih podatkov za določitev stanja vozila

--ECU kodiranje: Ujemanje, učenje ali kodiranje novega ECU; Prilagodite svoj avto, odprite skrite funkcije ali onemogočite nadležne funkcije; Ponovno programira prilagodljive podatke za določene komponente po popravilu.
--Aktivni preizkus (dvosmerni nadzor): Aktivirajte solenoide in aktuatorje za aktivno testiranje, pošljite ukaze sistemom/komponentam za preizkus njihovega delovnega statusa, brez uporabe krmilnih elementov vozila.

S funkcijo diagnosticiranja lahko izboljšate zmogljivost, prihranite energijo, zmanjšate emisije in še več, kot sledi:

Za motor: odkrijte pogoste težave, kot so slabo mazanje, okvara oljne črpalke, oljne usedline in ostanki, neustrezna kompresija goriva in zraka, puščanje hladilne tekočine motorja, zamašeni radiatorji motorja, dolgotrajna detonacija motorja, poškodovani senzorji za kisik, zastarele vžigalne svečke itd.

Za SRS: natančno določite problematično področje kot: slab varnostni pas, zarjavel senzor trka ali vdor vode v konektor itd.

Za ABS: diagnosticirajte pregorelo varovalko senzorja, nizko raven zavorne tekočine in okvarjen senzor itd.

Za menjalnik: izogibajte se občutku škrtanja ali tresenja v prestavi, cviljenja, brenčanja ali trkanja, vonja po zažganem, zdrsavanja prestav, nizke količine ali puščanja tekočine v menjalniku itd.

Za TPMS: preverite težave z nizkim tlakom v pnevmatikah, napako v krmilnem modulu nadzora tlaka v pnevmatikah, neznanim senzorjem pnevmatike, neuspešno prepoznavo senzorja pnevmatik itd.

LAUNCH CRP919E podpira tudi funkcijo globoke diagnostike - ECU kodiranje in aktivni test, oba sta zdaj brezplačna:

Kodiranje ECU:

Funkcija naprednega kodiranja se uporablja za ponovno utripanje krmilnih modulov vozila, kar vam omogoča posodobitev računalniške programske opreme v vozilu na najnovejšo različico, kot tudi ponovno programiranje prilagodljivih podatkov za določene komponente po opravljenih popravilih ali zamenjavah, kar zagotavlja rešitve za vprašanja glede voznih lastnosti, učinkovitosti goriva, izgube moči, kod napak, vzdržljivosti mehanskih delov itd. Upoštevajte pa, da kodiranje ecu NI univerzalno za vsa vozila, pred nakupom preverite združljivost s številko VIN.

Aktivni test/dvosmerni nadzor:

Zmožnost dvosmernega nadzora in je sposoben izvajati aktivne teste za dostop do podsistemov in testov komponent, specifičnih za vozilo. Tester pošlje ukaze v ECU za pogon aktuatorjev, da ugotovi celovitost sistema ali delov z branjem podatkov ECU ali s spremljanjem delovanja aktuatorjev. Na primer, x431 v ima možnost aktivirati releje, injektorje , tuljave ali izvajati sistemske teste itd. Prav tako bo sprožil elektromagnetne ventile in aktuatorje za aktivno testiranje, da bi poleg tega zlahka prepoznal napako. Dvosmerne funkcije so precej obsežne. celo odpreti npr. ventil in opazovanje razlike v odzivu v prostem teku in napetosti senzorja za kisik. Upoštevajte: aktivni testi NISO univerzalni za vsa vozila, pred nakupom preverite združljivost s številko VIN. Aktivni testi se razlikujejo glede na proizvajalca, leto in model, v meniju pa so prikazani samo razpoložljivi testi.

Na primer:

Test brenčanja injektorja
Preskusi črpalk za gorivo in ventilov
Test pospeševalne naprave
Aktivacija kompresorja klimatske naprave
Vklop/izklop korekcije cilindra
Vklopite/izklopite ventilator hladilnika
Modulirajte vklop/izklop plina
Veliko se uporablja za okna, vrata, sončno streho, žaromete itd

LAUNCH CRP919E podpira 31+ vrst funkcij vzdrževanja:

(upoštevajte, da različne funkcije ponastavitve podpirajo različne avtomobile, podpira tudi nekatere avtomobile, ne za vse avtomobile, kontaktirajte nas, preverite podroben seznam avtomobilov, preverite lahko tudi neposredno na povezavi: https://qcar.x431.com/qcar/ #/pc/index?q=eyJsYW4iOiIxMDAyIn0%3D )

1> Storitev ponastavitve olja

Ta funkcija vam omogoča ponastavitev oljnega servisa za sistem življenjske dobe motornega olja, ki izračuna optimalni interval menjave življenjske dobe olja glede na pogoje vožnje vozila in vremenske razmere.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
1. Če lučka za servisiranje sveti, najprej zaženite diagnostiko avtomobila za odpravljanje težav. Nato ponastavite kilometrino ali čas vožnje, da izklopite lučko za servisiranje in omogočite nov vozni cikel.
2. Če servisna lučka ne sveti, vendar ste zamenjali motorno olje ali el
naprave, ki spremljajo življenjsko dobo olja, morate ponastaviti servisno lučko.

2> Elektronska ponastavitev parkirne zavore

Ta funkcija vam omogoča ponastavitev zavorne ploščice po zamenjavi zavorne ploščice. To je treba izvesti v naslednjih primerih:
1. Zamenjana sta zavorna ploščica in senzor obrabe zavorne ploščice.
2. Indikatorska lučka zavorne ploščice sveti.
3. Tokokrog senzorja zavorne ploščice je kratek, kar je obnovljeno. 4. Servo motor je zamenjan.

3> Kalibracija kota krmiljenja

Ta funkcija vam omogoča ponastavitev kota krmiljenja po zamenjavi senzorja položaja kota krmiljenja, zamenjavi mehanskih delov krmiljenja (kot so krmilni menjalnik, volanski drog, končna jarmska droga, krmilni člen), izvedbi štirikolesne poravnave ali obnovitvi karoserije.
Za ponastavitev kota krmiljenja najprej poiščite relativno ničelno točko, da bo avto lahko vozil naravnost. Če upošteva ta položaj kot referenco, lahko ECU izračuna točen kot za levo in desno krmiljenje.

4> ODZRAČEVANJE ABS

Ta funkcija vam omogoča izvajanje različnih dvosmernih testov za preverjanje pogojev delovanja protiblokirnega zavornega sistema (ABS).
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
1. Ko ABS vsebuje zrak.
2. Ko se zamenja računalnik ABS, črpalka ABS, glavni zavorni valj, zavorni valj, zavorni vod ali zavorna tekočina.

5> Gear Learning

Ta funkcija vam omogoča, da izvedete učenje zob za avto, da izklopite MIL.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
1. Po zamenjavi ECU motorja, senzorja položaja ročične gredi ali vztrajnika ročične gredi.
2. Prisoten je DTC 'zob ni naučen'.

6> Storitev IMMo

Ta funkcija vam omogoča izvajanje funkcije ujemanja ključev proti kraji, tako da nadzorni sistem imobilizatorja v avtomobilu prepozna in odobri ključe za daljinsko upravljanje za običajno uporabo avtomobila.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
Ko zamenjate ključ stikala za vžig, stikalo za vžig, kombinirano instrumentno ploščo, ECU, BCM ali baterijo daljinskega upravljalnika.

7> Kodiranje injektorja

Ta funkcija vam omogoča, da zapišete dejansko kodo injektorja ali prepišete kodo v ECU v kodo injektorja ustreznega valja, da natančneje nadzirate ali popravite količino vbrizga v valj.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
Po zamenjavi elektronske enote ali injektorja.

8> Ponastavitev sistema za vzdrževanje baterije

Ta funkcija vam omogoča, da izvedete operacijo ponastavitve na enoti za spremljanje akumulatorja vozila, pri kateri se izbrišejo prvotne informacije o napaki pri nizki bateriji in se izvede ujemanje baterije.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih: 1. Glavna baterija je zamenjana.
2. Senzor za nadzor baterije je zamenjan.

9> Regeneracija filtra trdnih delcev (DPF).

Ta funkcija vam omogoča, da očistite PM (trdne delce) iz filtra DPF z neprekinjenim načinom oksidacije z zgorevanjem (kot je zgorevanje z visoko temperaturo pri ogrevanju, zgorevanje z vžigom z dodatkom goriva ali katalizatorjem za zmanjšanje PM), da stabilizirate učinkovitost filtra.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih:
1. Senzor protitlaka izpušnih plinov je zamenjan.
2. Lovnik delcev je odstranjen ali zamenjan.
3. Šoba za aditiv za gorivo se odstrani ali zamenja.
4. Katalitični oksidant se odstrani ali zamenja.
5. Regeneracija DPF MlL je vklopljena in vzdrževanje se izvaja.
6. Zamenjan je krmilni modul regeneracije DPF.

10> Ponastavitev elektronskega položaja plina

Ta funkcija vam omogoča, da naredite začetne nastavitve za aktuatorje plina in vrne naučene vrednosti, shranjene v ECU, v privzeto stanje. S tem lahko natančno nadzirate dejanja uravnavanja plina (ali motorja v prostem teku), da prilagodite količino vsesanega zraka.

11> Ujemanje menjalnika

Ta funkcija vam omogoča dokončanje samoučenja menjalnika za izboljšanje kakovosti prestavljanja.
Izvesti ga je treba v naslednjih primerih: Ko je menjalnik razstavljen ali popravljen.

12> Ponastavitev AFS (Adaptive Front-lighting System).

Ta funkcija vam omogoča inicializacijo sistema prilagodljivih žarometov.

13> Inicializacija sončne strehe

Ta funkcija vam omogoča, da nastavite zaklepanje pomične strehe, jo zaprete, ko dežuje, drsno/nagibno pomnilniško funkcijo pomične strehe, temperaturni prag zunaj karet.

14> Kalibracija vzmetenja

15> Prilagajanje EGR

Ta funkcija se uporablja za učenje ventila EGR (recirkulacija izpušnih plinov), potem ko je očiščen ali zamenjan.

16> Kalibracija sedežev

Ta funkcija se uporablja za ujemanje sedežev s spominsko funkcijo, ki so zamenjani in popravljeni.

17> Ponastavitev pnevmatik

Ta funkcija se uporablja za nastavitev parametrov velikosti spremenjene ali zamenjane pnevmatike.

18> Odzračevanje hladilne tekočine

To funkcijo uporabite za aktiviranje elektronske vodne črpalke, preden odzračite hladilni sistem.

19> AdBlue Reset (filter izpušnih plinov dizelskega motorja)

Ko je tekočina za obdelavo dizelskih izpušnih plinov (avtomobilska sečnina) zamenjana ali dopolnjena, je potrebna operacija ureareset.

20> Ponastavitev senzorja NOx