Launch SmartSafe iSmartlink D01 Premium

Launch SmartSafe iSmartlink D01 Premium Diagnostika model 2024 je popolna diagnostična naprava za diagnostiko tovornih in osebnih vozil vse na eni napravi in nadomešča veliko dražje naprave TAB in PAD ter PRO5 in TURBO II in LINK po ugodnejši ceni.

Več podatkov


2 183,80 € .

Dodaj na moj seznam želja

SmartSafe iSmartLink D01 je naše vrhunsko diagnostično orodje z najboljšo oceno za leto 2024. S spletnim strežnikom v oblaku LAUNCH za spletno programiranje ECU in kodiranje ECU ter obsežno pokritostjo za diagnostiko 12 V osebnih vozil in 24 V tovornjakov.
Za ta denar preprosto dobite največ na eni napravi. Imate pokrita Tovorna vozila in osebna vozila ( pri vseh drugih morate plačevati posebej licenco za tovorna ali osebna vozila), na napravi imate tudi opcijo za online kodiranje, programiranje, parametriranje, adaptiranje....
vključena je opcija ADAS in IMMO programiranje. Naprava je tudi pripravljena za opcijske naprave za električna vozila in v meniju imate tudi TESLO, ki jo morate pri drugih doplačevati. Skratka za pol cene dobite novo napravo, ki lahko nadomesti najboljši napravi za diagnostio iz skupine LAUNCH modela TAB IN PAD.


Lastnosti iSmartlink D01:
Vključuje diagnostiko 12 V osebnih vozil in 24 V težkih tovornjakov/avtobusov
Predstavite diagnostično orodje SmartSafe iSmartLink ST10: je eno najnaprednejših razpoložljivih avtomobilskih diagnostičnih orodij, primerno za srednje ali velike delavnice,
Vrhunska strojna oprema za leto 2024: 128 GB ROM, 4 GB RAM, Android v10, baterija 9360 mAH, DOIP
Diagnostika skoraj na ravni originalne opreme: vključuje vse običajne diagnostične funkcije, vključno s posebnimi funkcijami, kot so ponastavitve prilagoditev itd., za ogromno znamk in modelov,
Spletno kodiranje ECU: izvedite spremembe programske opreme za prilagoditev sistemov (znanih tudi kot naknadne vgradnje in predelave) za nekatere sisteme in modele naslednjih znamk: serije BMW E in F, skupina VAG, Toyota, Porsche,
Spletno programiranje ECU v oblaku: za BMW, BENZ, VW/AUDI/SKODA/SEAT, PORSCHE, LAND ROVER, JAGUAR, SUBARU, NISSAN in RENAULT brez potrebe po programski opremi proizvajalca ali orodju prodajalca (za kodiranje in programiranje je velik izbor sistemov in modelov zgoraj navedenih znamk). Nobeno drugo orodje za to ceno nima tega kritja.
Dostop AutoAuth: pokriva Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, za komunikacijo s sistemom za avtentikacijo FCA SGW in obhod SGM za diagnostiko OBDII, aktivni test, kalibracije itd.
Diagram sistemske topologije: diagram omrežne topologije prikazuje omrežja in krmilne enote v diagramu, ki je zelo koristen za razumevanje, kako so različna omrežja in sistemi povezani, in ko opravite popoln pregled sistema, lahko na prvi pogled vidimo pregled vsi razpoložljivi sistemi in njihov status (ta funkcija je nova in se dodaja številnim znamkam in modelom, ko potekajo posodobitve)
Posebne funkcije/prilagoditve: ogromen nabor posebnih funkcij/prilagoditev za številne znamke in modele, podpira posebne funkcije, kot so imobilizator in kodiranje ključev, kodiranje injektorjev, ponastavitev odzračevanja zavor, ponastavitev TPMS, ponovno učenje elektronskega plina, ponastavitev DPF, ponastavitev SAS, ponastavitev olja , ponastavite zavore, ponastavite BMS itd. za veliko število vozil
Vodene funkcije: s preprostimi postopki po korakih za hitro in natančno diagnostiko avtomobila.
Aktivni preizkus: upravljajte funkcije avtomobila neposredno s tablice, da aktivirate ali preizkusite komponente na zahtevo, brez uporabe lastnih krmilnikov vozila.
Podatki v živo: numerične in grafične funkcije, možnost iskanja
Zamenjava modula: Zamenjava modula, Modifikacija, Personalizacija, Zaščita pred krajo & Ujemanje ključev in več (odvisno od proizvajalca vozila, letnika in modela).
Vzdrževalne storitve: ponastavitev olja • ponastavitev EPB • storitev SAS • odzračevanje ABS • ponastavitev TPMS • učenje menjalnika • storitev IMMO • kodiranje injektorja • storitev BMS • regeneracija DPF • ujemanje plina • ujemanje menjalnika • ponastavitev AFS • inicializacija sončne strehe • kalibracija vzmetenja • prilagoditev EGR , itd. Skupno je na voljo 34 funkcij, ki se še širijo.
Kamera VINScan: hitro prepoznavanje črtne kode vozila z zadnjo kamero (za številne znamke in modele)
Pametna škatla: Priloženi priključek Smart box podpira diagnostične protokole, kot so protokol D-PDU, protokol RP1210, CANFD, protokol DOIP, podpira pa tudi varnostni prehod za skupino FCA in druge, ki bodo kmalu na voljo
Pametni AutoVIN & AutoScan: AutoVIN bo v mnogih primerih samodejno prepoznal znamko/model/leto avtomobila in se usmeril k pravilni diagnostiki, v primerih, ko ne prepozna AutoVIN vozil, pa lahko še vedno uporabite standardno ročno metodo izbire pravilnih podatkov o vozilu
Podpora za večjezične menije: kitajski poenostavljeni, kitajski tradicionalni, angleški, japonski, korejski, francoski, španski, portugalski, italijanski, ruski, nemški, poljski, romunski, nizozemski, arabski, češki, danski, grški, farsi, finski, madžarski, švedski, turški, srbski.
Tiskanje/skupna raba: diagnostična poročila natisnite prek WIFI na tiskalnik WIFI ali delite poročilo po e-pošti
Smartbox VCI podpira 12V in 24V diagnostiko

Spletno programiranje ECU + kodiranje ECU + programiranje J2534
Avtomobilski skener iSmartlink D01 je združljiv z D-PDU, SAE J2534 & RP1210 za posodobitev programske opreme OEM, zamenjavo obstoječe programske opreme/vdelane programske opreme v ECU, odpravljanje izgube parametrov ECU, programiranje novih ECU-jev in odpravljanje težav s programsko nadzorovano voznostjo. Programira lahko ECU za več kot 30 znamk avtomobilov, vključno z VW, Ford, Audi, BMW, Hyundai, Kia, Land Rover, MG, Mercedes, Nissa, Porsche, Renault, Seat, Subaru in več.

Kdaj morate narediti spletno programiranje?

Neprogramiran prazen modul/krmilni modul ni kodiran
Zapis podatkov modula je izgubljen in krmilna enota je poškodovana
Okvarjena kakovost goriva Nadgradnja vdelane programske opreme
Nadgradnja programske opreme/nadgradnja številke delov za krmilne module.Podprte znamke vozil
12V osebna vozila

Abarth, Acura, Alfa, Audi, BAIC, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, BYD, Cadillac, Changan, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ford, Fiat, Foton, GM, GMSA, GWM, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, JAC, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Maybach, Mazda Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Opel Južna Afrika, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Smart, Sprinter, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, VW, VW_CV

24V težka tovorna vozila in avtobusi

Bendix, Benz, DAF, DFL, Detroit, ERF, FAW, Freightliner, Fuso, Eaton, Hino, International, Isuzu, Iveco, Kenworth, Mack, Man, Otokar, Peterbilt, Renault, Scania, Setra, Sisu, Temsa, UD, Volvo, Wabco

Široka paleta vzdrževalnih funkcij za avtomobile
Ponastavitev zraka/goriva

Ta funkcija se uporablja za nastavitev ali učenje parametrov razmerja zrak/gorivo.

Elektronska ponastavitev parkirne zavore

Ta funkcija vam omogoča, da po zamenjavi zavornih ploščic uvlečete čeljusti ali ponastavite zavoro.

Storitev ponastavitve olja

Če lučka za servisiranje sveti, ponastavite prevoženo kilometrino ali čas vožnje, da izklopite lučko za servisiranje in omogočite

Kalibracija kota krmiljenja

Ponastavite kot krmiljenja po zamenjavi senzorja položaja kota krmiljenja, zamenjavi mehanskih delov krmiljenja in izvedbi štirikolesne poravnave.

Ponastavitev sistema za vzdrževanje baterije

Ta funkcija vam omogoča ponastavitev enote za nadzor akumulatorja akumulatorja vozila, ko je akumulator zamenjan ali senzor za nadzor akumulatorja.

ABS Krvavitev

Opravite različne dvosmerne preizkuse, da preverite pogoje delovanja protiblokirnega zavornega sistema (ABS), ko ABS vsebuje zrak ali ko je zamenjana enota ABS ali črpalka, zavorni valj, zavorni vod ali zavorna tekočina.

Učenje plina

Umerite aktuatorje dušilne lopute in vrnite naučene vrednosti, shranjene v ECU, v privzeto stanje po zamenjavi ECU ali sklopa dušilne lopute.

Ponastavitev sistema za nadzor tlaka v pnevmatikah

Poiščite ID-je senzorjev pnevmatik v ECU vozila, ponastavite tlak v pnevmatikah in izklopite MIL za tlak v pnevmatikah, ko je tlak prenizek ali je naprava za nadzor tlaka v pnevmatikah zamenjana ali nameščena ali je pnevmatika zamenjana

Regeneracija filtra trdnih delcev (DPF).

Ta funkcija vam omogoča, da očistite PM (trdne delce) iz filtra DPF z načinom oksidacije z neprekinjenim zgorevanjem (kot je zgorevanje z ogrevanjem pri visoki temperaturi, zgorevanje zaradi vžiga z dodatkom goriva ali katalizatorjem za zmanjšanje PM), da stabilizirate učinkovitost filtra.

Ujemanje menjalnika

Dokončajte samoučenje menjalnika za izboljšanje kakovosti prestavljanja, ko je menjalnik razstavljen ali popravljen.

Gear Learning

Ta funkcija vam omogoča, da izvedete učenje zob za avto, da izklopite MIL po zamenjavi ECU motorja, senzorja položaja ročične gredi ali vztrajnika ročične gredi ali če je prisoten DTC "zob ni naučen".

Kalibracija kota motorja

Če se položaj rotorja, ki ga zazna senzor položaja kota motorja, razlikuje od dejanskega položaja polja rotorja, je treba izvesti kalibracijo kota motorja.

Odzračevanje hladilne tekočine

To funkcijo uporabite za aktiviranje elektronske vodne črpalke pred odzračevanjem hladilnega sistema.

Nadzor ravnovesja moči motorja

Uporablja se za spremljanje pospeška ročične gredi v gibu moči vsakega valja, da se določi relativna moč, ki jo zagotavlja vsak valj.

IMMO program

Ta funkcija podpira branje in pisanje čipa avtomobilskega ključa, čipa EEPROM, čipa MCU, EEPROM-a in bliskavice ECU motorja in ECU menjalnika.

Storitev IMMO

Ta funkcija vam omogoča izvajanje funkcije ujemanja ključev proti kraji, tako da nadzorni sistem imobilizatorja v avtomobilu prepozna in odobri ključe za daljinsko upravljanje za običajno uporabo avtomobila.

Diagnostika visokonapetostne baterije

Uporablja se za diagnosticiranje visokonapetostnih baterij in zaznavanje informacij o stanju.

Regeneracija filtra za trdne delce

Po dolgotrajni uporabi GPF se poveča poraba goriva in zmanjša izhodna moč motorja. V tem primeru je treba opraviti zamenjavo ali regeneracijo GPF.

Način prevoza

Za zmanjšanje porabe energije so lahko onemogočene naslednje funkcije, vključno z omejevanjem hitrosti vozila, nebujenjem omrežja za odpiranje vrat in onemogočanjem ključa za daljinsko upravljanje,

Ponastavitev pnevmatik

Ta funkcija se uporablja za nastavitev parametrov velikosti spremenjene ali zamenjane pnevmatike.

Umerjanje sistema Windows

Ta funkcija je zasnovana za ujemanje vratnih oken za obnovitev začetnega pomnilnika ECU in obnovitev funkcije samodejnega dvigovanja in spuščanja električnih oken.

Ponastavitev AdBlue

Ko je tekočina za obdelavo dizelskih izpušnih plinov (avtomobilska sečnina) zamenjana ali napolnjena, je potrebna operacija ponastavitve sečnine.

Ponastavitev senzorja NOx

Senzor NOx se uporablja za zaznavanje vsebnosti NOx v izpuhu motorja. Če se napaka NOx ponovno inicializira in se katalizator NOx zamenja, je treba ponastaviti naučene vrednosti katalizatorja.

Kodiranje injektorja

Ta funkcija vam omogoča pisanje dejanske kode injektorja ali ponovno pisanje kode v ECU v injektorStop/Start Reset

Ta funkcija se uporablja za odpiranje ali zapiranje funkcije samodejnega start-stop prek nastavitve skrite funkcije v ECU (pod pogojem, da ima vozilo skrito funkcijo in jo podpira strojna oprema).

Inicializacija pomične strehe

Ta funkcija vam omogoča izklop zaklepanja pomične strehe, zaprtje, ko dežuje, funkcijo pomnilnika pomične/nagibne pomične strehe, temperaturni prag zunaj avtomobila itd.

Kalibracija vzmetenja

A višina karoserije pri zamenjavi senzorja višine karoserije ali krmilnega modula v sistemu zračnega vzmetenja in ko višina vozila ni pravilna.

Sprememba jezika

Ta funkcija se uporablja za spreminjanje sistemskega jezika centralne nadzorne plošče vozila.

Diagnostika inteligentnega tempomata

Uporablja se za ujemanje po zamenjavi ali popravilu modula inteligentnega tempomata.

Ponovno učenje/inicializacija AC sistema

Ponovno učenje/inicializacija sistema AC je treba izvesti, ko se zamenja ECU ali aktuator AC ECU vozila ali se izgubi pomnilnik ECU.

Kalibracija sedežev

Ta funkcija se uporablja za ujemanje sedežev s spominsko funkcijo, ki so zamenjani in popravljeni.

AFS (Adaptive Front-lighting System) Ponastavitev

Inicializirajte sistem prilagodljivih žarometov. Sistem AFS samodejno prilagaja žaromete glede na intenzivnost svetlobe v okolju, spremlja hitrost vozila in držo telesa ter prilagaja kot osvetlitve.

Učenje EGR

Ta funkcija se uporablja za učenje po čiščenju ali zamenjavi ventila EGR (recirkulacija izpušnih plinov).Katere funkcije so na voljo na tovornjakih in avtobusih?
Servisne funkcije za tovorna vozila:
Regeneracija DPF
Kodiranje injektorja
Storitev ponastavitve (MIL)
Potrditev vzdrževanja
Prilagoditev količine vbrizga
Ponastavitev zamenjave filtra trdnih delcev
Ponastavite senzor diferenčnega tlaka
Ponastavite ventil za omejevanje tlaka
Krvavitev krogotoka Adblue
Ponastavitev potovanja
Elektronski aktuator VGT
Namestitev in kalibracija
Preskus učinkovitosti SCR pri parkiranem vozilu
Ponastavitev akumulatorja pepela DPF
Kalibracije na tovornjakih:
Nastavitev hitrosti v prostem teku
Omejitev hitrosti
Tempomat
Sistem za zaustavitev v prostem teku
PTO
Stikalo nivoja hladilne tekočine
Izpušni zavorni ventil
Predgretje vstopnega zraka
Krmilnik hitrosti vozila
Prilagoditve klimatskih naprav
Kalibracija senzorja tlaka olja
Elektronski ventilator
ABS kodiranje
Avtomatski menjalnikTehnični podatki:
Operacijski sistem: Android
CPE: 8-jedrni procesor, 2.OGHz
Baterija: 7000mh, polnilna polimerna litijeva baterija
Pomnilnik: 128 GB
Razširitev pomnilniške kartice: 64G(lahko do 128GB)
RAM: 4 GB
LCD: 10,1 palca
LCD ločljivost: 1920*1200

 

Osnovna opcija basic.